Bekijk Foto's

InDenGrootenHaas

Kijk voor beschikbaarheid en boekingen op: www.op-vlieland.nl en zoek op InDenGrootenHaas

Dit heerlijke, moderne en lichte vakantiehuis staat aan het einde van de Dorpsstraat. Het is opgeleverd eind september 2019. Het is duurzaam gebouwd (gas-vrij, warmtepomp, wtw en zonnepanelen) en ingericht met frisse materialen en meubels. 

Fantastisch gelegen. Aan het einde van het dorp, uit de drukte, onder de vuurtoren, maar nog steeds dicht bij de boot en de winkels. 

Omdat de woonkamer op de eerste verdieping ligt, heb je van de eettafel en het balkon een prachtig uitzicht over het wad. Het zonnige balkon ligt op het zuiden en daarmee heb je de hele dag dus zon. Bij minder weer, kruip je lekker op de bank.

Er is een grote tv, wifi, Sonos en de mogelijkheid je eigen Netflix te bekijken via de tv. 

Open de schuifdeuren van de slaapkamer en je kunt heerlijk in de tuin zitten. 

We houden zelf erg van eten en koken en dat is te merken aan de keuken. De keuken is zeer compleet ingericht. De gele Smeg is natuurlijk de blikvanger. Wil je lekker koken? dat kan, er is een goede pannenset, mooi servies, mooie wijnglazen, je kan je helemaal uitleven! Koffie zet je met het Nespressoapparaat. In de voorraadlade vind je wat basisbenodigdheden, zoals peper, zout, suiker, kruiden enz. 

Het huis is in principe te huren voor een weekend (vr. tot zo.), een midweek (ma. tot vr.) of een week (vr. to vr.). In de zomermaanden alleen per volle week. Heb je andere wensen, neem dan even contact met ons op. 

Met lieve groeten

Wim en Edith


Slaapkamerindeling

De 2 slaapkamers bevinden zich op de begane grond. Beiden hebben een dubbel bed (1.60m x 2.00m). In de kamer aan de straatkant kan je de bedden, indien gewenst, uit elkaar schuiven. Op alle bedden liggen eenpersoonsdekbedden. 

Ruime badkamer met wastafel en douche. Separaat toilet. 

Bij de boeking komt € 2,00 per persoon per dag aan toeristen belasting.  Schoonmaakkosten bedragen € 55,00 per boeking. Linnen moet je zelf huren bijv. bij VisitVlieland linnenservice. 

Huisdieren op verzoek. 

 


Locatie


Duur

Periode

Reisgezelschap

Volwassenen

0
Kinderen
t/m 12 jaar
0
Baby's
t/m 3 jaar
0

Totaal

prijsopbouw

-

Prijsopbouw

Accommodatie
maximaal 4 personen
-
Toeristenbelasting
1.70 p.p. per nacht
-
Eindschoonmaak
verplicht
-
Servicekosten
verplicht
€ 0,-

Er wordt nog niets in rekening gebracht.


© 2012 - 2020 - NORISK Software BV
www.norisksoftware.nl | Alle rechten voorbehouden