Bekijk Foto's

Torenzicht

Comfortabel verblijven met familie of vrienden

Wilt u voordelig met uw familie of een groep een weekend naar Vlieland? Stop met zoeken. Groepsaccommodatie Torenzicht is dé perfecte locatie voor een gezelschap tot 29 personen.

De 12 kamers hebben comfortabele, losse boxspring bedden. Er zijn kamers met een eigen douche en toilet en er zijn kamers met douche en toilet op de gang en een eigen wastafel.  Overal beschikt u over gratis wifi en in de eetzaal/huiskamer kunt u televisie kijken.

Torenzicht is uitermate geschikt voor een bruiloft of familiefeest, een groepsuitje, een bedrijfsuitje, een teambuilding, heidagen of gewoon een paar dagen uitwaaien op het strand van Vlieland met uw team of relaties!

Boekingsinformatie

De betaling dient twee weken voor aankomst voldaan te zijn. U huurt altijd het hele pand en we verhuren enkel weekenden. Inchecken kan vanaf vrijdag 16.00 uur en uitchecken is op zondag om 11.00 uur. Uw bagage kan uiteraard eerder worden gebracht en later worden opgehaald. U betaalt voor een eindschoonmaak. We verwachten dat het linnengoed in de gemaanschappelijke eetzaal wordt verzameld en dat u het pand bezemschoon oplevert. De keuken is natuurlijk spik&span. 


Slaapkamerindeling

U slaapt op een van de 12 kamers met Boxspring bedden.

3 kamers zijn rolstoeltoegankelijk op de begane grond.


Locatie


Duur

Periode

Reisgezelschap

Volwassenen

0
Kinderen
t/m 12 jaar
0
Baby's
t/m 3 jaar
0

Totaal

prijsopbouw

-

excl. € 300,00 borg

Prijsopbouw

Accommodatie
maximaal 29 personen
-
Toeristenbelasting
1.70 p.p. per nacht
-
Eindschoonmaak
verplicht
-
Servicekosten
verplicht
€ 0,-

Er wordt nog niets in rekening gebracht.


© 2012 - 2024 - NORISK Software BV
www.norisksoftware.nl | Alle rechten voorbehouden